2 daagse Foodreis België

Gepubliceerd op 12-10-2015

Op 18-19 november organiseren wij, psps consultants, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in België een bezoekersreis naar de Horeca Expo in Gent. Tijdens deze reis zullen wij een bezoek brengen aan de beurs en zullen wij verschillende seminars organiseren over de foodsector in België en zaken doen in België als Nederlandse ondernemer.

Op 18-19 november organiseren wij, psps consultants, in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in België een bezoekersreis naar de Horeca Expo in Gent. Tijdens deze reis zullen wij een bezoek brengen aan de beurs en zullen wij verschillende seminars organiseren over de foodsector in België en zaken doen in België als Nederlandse ondernemer. De doelgroep voor deze reis zal hoofdzakelijk leveranciers van food services zijn (sociale en commerciële catering).

Door subsidie vanuit de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) zal deze reis aanzienlijk laag geprijsd zijn, namelijk €150 per bedrijf. Voor dit bedrag wordt de gehele reis verzorgd. Vervoer, diner, en hotel zitten ook inbegrepen in deze kosten.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot deelname.

Terug naar het nieuwsoverzicht