FOOD FUTURE DAY op 19 mei 2015 bij de Hogeschool van Osnabrück

Gepubliceerd op 11-02-2015

Het Deutsche Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (DIL) heeft in juni vorig jaar samen met de Hogeschool van Osnabrück de vierde succesvolle FOOD FUTURE DAY georganiseerd. Deze ontmoetingsdag voor de voedingsmiddelensector omvatte een carrièredag voor de voedingsmiddelenindustrie, evenals een symposium. De 25 deelnemende bedrijven waren onder de indruk van de grote en positieve respons van 400 deelnemers. In 2015 zal het eve-nement worden voortgezet en we zouden u graag als standhouder op de FOOD FUTURE DAY op 19 mei 2015 begroeten in Osnabrück.

De FOOD FUTURE DAY biedt een uniek platform voor carrière, netwerken en presentaties. Het evenement heeft bewezen een goede kans te zijn voor een tijdige en doelgerichte werving van junior medewerkers, wat voor een aanzienlijk concurrentievoordeel kan zorgen door het tekort  aan geschoolde arbeidskrachten en managers .

 

Naast het Recruiting-Event vindt de FOOD FUTURE DAY-symposium plaats, deze keer met het thema “Voedselveiligheid – nieuwe trends". Deskundigen uit het onderwijs, de industrie en de wetenschap bespreken hun visie le in praktische lezingen risico's en voordelen, succesvolle optimalisaties en opties voor de toekomst van de industrie.

 

De FOOD FUTURE DAY is een evenement van het majeure INTERREG project FOOD FUTURE – Toekomstgerichte technologieën en innovaties voor bedrijven uit de foodsector. Verdere informaties vindt u onder www.food-future.eu.

 

Data 2015

Dinsdag 19 mei 2015, 10:30 – 16:30 uur
vanaf 16:30 uur borrel


Organisator
Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V.
Prof.-von-Klitzing-Str. 7
D-49610 Quakenbrück
http://www.dil-ev.de


Hochschule Osnabrück - Studiengang Wirtschaftsingenieurwesen Lebensmittelproduktion
Oldenburger Landstraße 24

D-49090 Osnabrück

http://www.hs-osnabrueck.de

 

Voor vragen kunt u altijd gerust contact opnemen met Karina Westendorf of Karin Hollah

via 0049-5431-183 193 of stuur een e-mail naar k.westendorf@dil-ev.de  of k.hollah@dil-ev.de.


>> Klik hier voor de vooraankondiging<<

Terug naar het nieuwsoverzicht