Uitnodiging Themadag: Nieuwe kansen voor uw grondstof

Gepubliceerd op 15-06-2015

Bodec organiseert op woensdag 8 juli a.s. van 08.30 - 14.00 uur een themaochtend waarbij de volgende vraag centraal staat: Welke nieuwe kansen zijn er om uw grondstof beter te benutten? Deze ochtend wordt georganiseerd voor producenten en verwerkers in de Agro Food sector, regio Eindhoven.

Van alle grondstoffen die verwerkt worden, wordt zo’n 30% als afval weggegooid. Dit afval ontstaat, voor een groot deel, om uiteenlopende redenen tijdens het productieproces. Wij brengen op deze themadag producenten en verwerkers in de Agro Food sector, afnemers en Bodec als proces ontwikkelaar samen. We doen ideeën op en ontdekken kansen om uit uw grondstof meer waardevolle producten te halen. Hierdoor wordt de afvalberg gereduceerd en uw omzet stijgt. Om de waardevolle componenten in uw grondstof zoveel mogelijk te behouden, is het belangrijk deze op milde wijze te behandelen. Dit kan in de pilot plant voor milde scheidingstechnologieën bij Bodec.
 
Naast presentaties van proces ontwikkelaars en afnemers die op zoek zijn naar nieuwe producten, wordt een rondleiding gegeven door de test faciliteiten van Bodec. Ook is er ruimte voor één-op-één gesprekken voor uw eigen business case.

Doelen van de dag 

  • Kansen en ideeën genereren
  • Partijen samen brengen uit de keten

Programma
08:30 - 09:00u    Inloop
09:00 - 09:45u    Presentatie ‘Nieuwe kansen voor uw grondstof’ (Bodec)
09:45 - 10:30u    Presentatie afnemers (Provalor en Orgaworld)
10:30 - 11:15u    Rondleiding pilot plant milde scheidingstechnologieën
11:15 - 12:00u    Workshop
12:00 - 12:45u    Lunch
12:45 - 14:00u    mogelijkheid voor één-op-één gesprek

Er wordt een presentatie gegeven door Bodec waarin wij onze ervaring en successen op het gebied van verwaarden van (rest)stromen vertellen. Vervolgens vertelt Provalor en Orgaworld naar welke grondstoffen zij op zoek zijn en over mogelijke toepassingen.  Na deze presentaties geven we een rondleiding in onze pilot plant waar we onze milde scheidingstechnologieën toelichten. In afsluitende workshops laten we producent, afnemer en technologieleverancier samen hun eigen kansen ontdekken. Na de lunch kunt u verder praten met een van de Bodec-experts om deze kansen verder te concretiseren en te bepalen welke stappen hiervoor nodig zijn. 

Middels onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Geef bij de aanmelding graag de volgende gegevens door:

  • Bedrijf
  • Naam persoon
  • Functie
  • Postadres, postcode en woonplaats
  • Email adres
  • Telefoonnummer
  • Wilt u gebruik maken van een individueel advies?

Wij hopen u te mogen begroeten op deze eenmalige bijeenkomst.

> Aanmelden

Food Tech Park

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond


Informatie

Voor informatie over de bijeenkomst kunt u zich richten tot de heer Toine Hultermans.
T.: 0492- 77 97 68
E: hultermans@bodec.nl

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht